Jaar 2012

Jaarverslag Bronzen Stemmen over 2012.

 1.)    Dinsdagmiddag 8 Januari.

Op deze middag zouden we normaal onze nieuwjaarsreceptie gehouden hebben.

Dat lieten we deze keer niet doorgaan omdat we een uitnodiging hadden voor het geven van een nieuwjaarsconcert in de kerk de Goede Herder te Nijmegen voor bewoners van zorgcentrum de Honinghoeve. Ook waren belangstellenden van buiten het centrum hierbij welkom.Er was een goede opkomst en het was zo goed bevallen dat we meteen gevraagd werden om in December een kerstconcert te geven.

2.) Donderdag 5 Januari.

In de aula van crematorium Jonkerbos te Nijmegen hebben we enkele nummers gezongen bij de afscheidsdienst van ons koorlid Co Timmermans.

3.) Maandag 2 April

Op deze morgen zingen we in de uitvaartdienst voor ons overleden koorlid Jan Brink in de kerk aan de Dennenstraat te Nijmegen.

4.) Zondag 22 April.

In het buurthuis van de gemeente Nuland hebben we ’s morgens een uitvoering gegeven in samenwerking met het Nulands gemengd koor.We zongen ons eigen repertoire, met o.a. de eerste uitvoering van An der schönen blauen Donau. En omdat Mathieu van beide koren dirigent is konden we ook een aantal nummers gezamenlijk zingen o.a. I Lombardi en Aus der Traube in die Tonne.

5.) Donderdag 20 Juni

In de kerk te Winssen hebben we de mis gezongen in de uitvaartdienst van ons overleden koorlid Marius Elbers.

6.)Zaterdagmiddag 29 September.

In de kerk te Winssen hebben we in de Mis gezongen voor de 50-jarig huwelijksviering van familie Wilting samen met het kerkkoor Vita Nuova .

Na de mis waren we uitgenodigd voor de receptie in restaurant de Arend.

7.) Zondag  14 Oktober.

Op uitnodiging van gemend koor Enjoy uit Afferden werden we gevraagd deel te nemen aan een korenmiddag te Afferden in de wijk de Gelenberg. We zongen in een grote danstent. Er was wel een elektronisch instrument aanwezig voor de begeleiding.

Daan maakte duidelijk indruk als solist in die Zwölf Rauber. Hij kreeg een staande ovatie. Verder konden we, wie dat wilde, meeluisteren naar de overige koren.

8.) Vrijdag 26 Oktober.

In de kerk te Weurt  zingen we de mis van Gruber en nog een aantal nummers tijdens de uitvaartdienst van ons koorlid Ton Keijser.

9.) Dinsdagmiddag 18 December.

We sluiten het jaar af met een kerstconcert in de kerk de Goede Herder te Nijmegen voor de bewoners van zorgcentrum de Honinghoeve en verdere belangstellenden uit de omgeving. We kregen veel waardering te horen uit het publiek. Hennie Sibon verzorgde zoals gebruikelijk de toelichting bij de diverse nummers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.