De Bronzen Stemmen

Persbericht

Samen zingen, het kan weer!

BEUNINGEN – Regionaal senioren mannenkoor De Bronzen Stemmen is weer gestart met de repetities. Het mag weer en het kan weer. Het is duidelijk dat het zingen en zeker ook het sociale contact zeer werd gemist. Het enthousiasme spat er van af. Onze dirigent, Maarten-Jan Dongelmans, is verrast en erg te spreken over de nog steeds aanwezige kwaliteit van de stemmen en de samenklank van het koor. Hij is met verve begonnen aan het instuderen van een klinkend kerstrepertoire.
Het is duidelijk dat het gemis aan sociaal contact niet alleen gold voor de leden van ons koor maar ook voor veel van onze medemensen, zeker voor de ouderen onder ons.
Zingen is een leuke hobby. Het vraagt aandacht voor de dirigent tijdens de repetitie en brengt veel gezelligheid tijdens de pauze en na afloop. De Bronzen Stemmen geeft u een goede mogelijkheid om een sociaal vacuüm op te lossen.
Kom eens kijken en luisteren in De Lèghe Polder aan de Schoolstraat in Beuningen. Wij zingen op de dinsdagmiddag vanaf 14.00 uur en geen noten kunnen lezen is geen enkel bezwaar. Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen met Henk Grisel, telefoonnummer 024-6772206.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.